In aanbouw

Roeisloep RS900-8

Momenteel is de derde door ons gebouwde 8-riemssloep in aanbouw in opdracht van een herenteam uit Lemmer.Uiterlijk eind februari moet de sloep klaar zijn, op tijd dus om in maart gesleept te worden.Tijdens de sleepdagen in maart worden vier nieuwe door ons gebouwde sloepen gesleept, nl. 2 twee 6-riemssloepen, een 8-riemssloep en een 10-riemssloep.

Roeisloep RS740-6

De vijfde door ons gebouwde 6-riemssloep is inmiddels vertrokken naar Zeeland en in gebruik genomen door het team van de onlangs opgerichte Stichting Sloeproeien Zeeland. In maart wordt de sloep gesleept en volgend jaar gaan zij mee roeien in de competitie.
Sinds de doop en de tewaterlating van de sloep wordt er 3 keer per week in de sloep getraind. Op de mooie website www.sloeproeienzeeland.nl kunt u meer informatie en mooie foto’s vinden vinden over dit nieuwe sloeproeiteam en deze nieuwe sloep.

Aluminium dekschuit

De bouw van een aluminium dekschuitje van 8.00 x 2.50 meter is onlangs afgerond. Deze winter gaat de boot gebruikt worden door een rietteler die werkzaam is in de Kop van Overijssel waar de Wieden en de Weerribben bekend staan om de hoge kwaliteit riet voor dakbedekking.